Koffer met dobbelstenen. (Bodegraven : K2)
Rekenen, oefenen, spelen. Bijna ongelimiteerd zijn de inzetmogelijkheden van de dobbelstenen en zijn overzichtelijk op te bergen in deze koffer en makkelijk mee te nemen. De koffer bevat: 12 blanco dobbelstenen, 10 rekendobbelstenen + / -, 10 rekendobbelstenen x / :, 30 ogendobbelstenen in 6 kleuren, 10 cijferdobbelstenen 1 t/m 6 in 3 kleuren, 10 vierkantige dobbelstenen 1 t/m 4, 10 achtkantige dobbelstenen 1 t/m 8, 10 tienkantige dobbelstenen 0 t/m 9, 10 tienkantige dobbelstenen 1 t/m 10, 10 tienkantige dobbelstenen tientallen 10 t/m 100, 10 tienkantige dobbelstenen honderdtallen 100 t/m 1000, 10 tienkantige dobbelstenen duizendtallen 1000 t/m 10.000, 10 twaalfkantige dobbelstenen 1 t/m 12, 10 twintigkantige dobbelstenen 1 t/m 20.
Doelgroep: 2de t.e.m. 5de leerjaar.
Didactisch materiaal.
Keywords: Dobbelstenen; Educatieve spellen -- Basisonderwijs; Rekenen -- Basisonderwijs