Kwadraatraam individueel. (Ternat : Baert)
Het veilige houvast van vaste getalbeelden. Voor heel wat kinderen zijn vaste getalbeelden een echte reddingsboei. Pas dan kunnen zij de getallenwereld structureren en komen tot verinnerlijking. Kenmerken: Het kwadraatraam biedt deze eenvoud en structuur met daarbij heel wat mogelijkheden in de Doe-fase van het rekenen.
Bevat: kwadraatraam met 10 rode blokjes en 10 blauwe blokjes.
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs