Kwadraatraam klassikaal. (Ternat : Baert)
Samenstelling: Twee basisstroken in magneetfolie (48 x 22 cm) met telkens 1 tiental. Daarop komen de eenheidsblokken eveneens uit magneetfolie, 15 rood, 15 blauw (4,5 x 5,5 cm). In stevige opbergmap.
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs