Vlakke figuren magnetisch. (Ternat : Baert)
Sorteer- en verzamelset. 24 vlakke figuren, onderling combineerbaar door gemeenschappelijke afmetingen. Kenmerken: Magnetisch.
Doos bevat: 24 vlakke figuren, 4 magneetstrips, 1 handleiding
Doelgroep: 2de graad lager onderwijs.
Didactisch materiaal.
Keywords: Meetkunde -- Basisonderwijs