Abaco 20 : het telraam met de geniale truc. (Schaffhausen : Schubi)
Een vernuftig telraam tot 20: met een eenvoudige vingerbeweging draaien de dubbelzijdig gekleurde kogeltjes om hun as (grijs/wit of grijs/rood) en veranderen ze van kleur.
Doelgroep: 1ste graad lager onderwijs.
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs