Groot basis tien materiaal. (Bodegraven : K2)
Deze set is van hout en groot genoeg om als demonstratiemateriaal te gebruiken.
Bevat: 100 eenheden, 2 x 2 cm, 10 tienstaven, 20 cm lang, 1 honderdveld, 20 x 20 cm en 1 transparant honderdveld
Doelgroep: 4de en 5de leerjaar.
Didactisch materiaal.
Keywords: Rekenen -- Basisonderwijs