De grote verteltent. (Averbode : CEGO, 2011)
Zou het dan niet leuk zijn dat iedereen over zijn eigen verteltheater kon beschikken? Dat kan nu! Met een multifuctioneel verteltheater voor de juf, de meester, ouders, grootouders. De volwassen verteller kan de Grote Verteltent gebruiken als verteltheater (met vertelplaten), als (vinger)poppenkast, als schaduwtheater.
Didactisch materiaal.
Keywords: Poppenkast; Vertellen -- Kleuteronderwijs