Bollewolle heeft het altijd druk! - Massart, Kathleen, ....- (Averbode : CEGO, 2011)
Bollewolle kan niet stil zitten. Dat vinden zijn vriendjes niet altijd even leuk. Bollewolle is een verhaaltje over een kindje met ADHD.
15 vertelplaten voor verteltheater + 1 plaat met de commentaar bij de vertelplaten in map
Leeftijd: 3-6 jaar.
Keywords: ADHD -- Kinderen