Hoera voor Tibe! - Kerremans, Julie, ....-; Segers, Tinneke, ....- (Averbode : CEGO, 2011)
Als Tibe praat, dan gebeurt het wel eens dat hij een woord moet herhalen of bij bepaald woord blijft haperen. Kleuterjuf Julie Kerremans maakte haar eindwerk over stotteren en weet dus waarover ze schrijft.
11 vertelplaten voor verteltheater + 1 plaat met de commentaar bij de vertelplaten in map
Leeftijd: 3-6 jaar.
Keywords: Stotteren