Differentiatiebox. (Brugge : Die Keure, 2009)
Deze fiches kunnen bij om het even welke methode gebruikt worden. Bij elk leerstofonderdeel zijn er fiches ontwikkeld. Van elke fiche bestaat er een versie voor elementair, voor basis en voor verdieping. De opgaven vertrekken vanuit dagelijkse situaties. Bij elke fiche zit een stappenplan, een correctiesleutel en een zelfevaluatie. Zo zijn deze fiches ideaal voor BZL of hoekenwerk. In het pakket zitten zowel fiches voor meetkunde als voor getallen.
Dl.2: Meetkunde (bevat: 5x24 fiches; 2 pakjes van 21 speelkaarten in hoes).
Didactisch materiaal.
Keywords: Differentiatie -- Secundair onderwijs; Getallenleer; Meetkunde -- Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs