Mijn week op school : weekplanner met zwart-witpictogrammen : 3de kleuterklas : groep 2. - Doremi (Averbode : Altiora, 2004)
Een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke weekplanner Biedt de kleuters in één oogopslag een overzicht van de hoogtepunten van hun week (zwemmen, verjaardag, uitstap, Sint op school, vakantiedagen, feestdagen...) Ook de belangrijkste katholieke, islamitische en joodse feesten komen aan bod De weekplanner bestaat uit een weekbord met 135 kaartjes, een seizoenenbord, een datumbord en beschrijfbare en afwasbare blanco kaartjes. De borden hebben metalen nopjes om de kaartjes aan op te hangen.
3e kleuterklas: houdt rekening met het specifieke ontwikkelingsniveau van 5- tot 7-jarigen. De kleine, gestileerde zwartwit-pictogrammen bereiden voor op het leren lezen van letters. Uitvoering: Stevige borden van geplastificeerd karton met metalen nopjes waaraan de kaartjes kunnen worden opgehangen: weekbord (63 x 50 cm), datumbord (63 x 10 cm), seizoenenbord (63 x 17.5 cm); 135 kaartjes (8 x 6 cm) met verstevigd boordgat. Verpakt in een stevige doos.
Didactisch materiaal.
Keywords: Tijd; Wereldoriëntatie -- Kleuteronderwijs