Wood doors 1.0 : Vens & Thiers. - Moonen, Tom, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Ontwikkeling van een CAD/CAM-programma voor de productie van deuren op een CNC-bewerkingscentrum waarbij op grafisch ondersteunde wijze de programma's voor het afwerken van deuren van verschillende types en afmetingen automatisch kunnen aangemaakt worden.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie