Applicatie voor het zaalbeheer van het CultuurCentrum Ieper in vb.net en SQL-server 2000 : CultuurCentrum Ieper. - Defoort, Bart, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Het CCI beschikt over meer dan 20 zalen/ruimtes die verhuurd worden. Om het zalenbeheer te vereenvoudigen is er een programma nodig.. Zaalverhuur is complex omdat elke zaal zijn 'eigenheid' heeft (vergaderzaal, leskeuken, polyvalent, ). Voor elke zaal worden verschillende tariefstructuren gehanteerd (4 prijzen). Bij het huren van een zaal moeten volgende zaken meegerekend worden: welke zaalinrichting, welke technische/logistieke ondersteuning, welke personele ondersteuning, drankverkoop, enz. Moeilijkheid is ook om alles op het scherm overzichtelijk te houden: in 1 oogopslag alle zalen zien of 1 zaal voor langere periode zien
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie