Reclamecampagne Webnet4u bvba. - Depraetere, Didier, ....-; Coudyzer, Yuri, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Aanleveren van promotiemateriaal voor webnet4u, zoals een dynamische website in 3D, een gloednieuwe folder, vlaggen, beursstand, . Verder is er een nieuwe lay-out voor webcom ontworpen en de gesproken teksten van de telefooncentrale zijn vernieuwd. Bovendien werden we ook nog betrokken bij de dagelijkse activiteiten van het bedrijf, zodoende hebben wij een goede voorbereiding gekregen om de werkvloer te betreden.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie