VTS backbone : Vrije Technische Scholen Sint-Niklaas. - Deschagt, Bram, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Het realiseren van een glasvezelbackbone op campus A en B van de Vrije Technische Scholen te Sint-Niklaas. 1) Een fysisch netwerk uitbouwen met actieve & passieve componenten 2) Een logisch netwerk uitbouwen met VLANs en configuratie van de actieve componenten 3) In kaart brengen en testen van het geheel
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie