Leerlingenvolgsysteem : Middenschool Sint Angela Ternat. - Mostinckx, Kim, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Inschrijven van nieuwe leerlingen, invullen van de resultaten / leerling, opvolgen van een leerling, begeleiding van een leerling, aanmaken keuzeformulieren, beheren van de leerlinggegevens, importeren van leerlinggegevens. allemaal taken van de leerlingenbegeleiders, de ICT - en de graadcordinator. Het was mijn taak om deze taken te automatiseren door het ontwikkelen van een op maat geschreven software.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie