Via Futura content management system. - Van Assche, Steve, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Constructie van een uiterst gebruiksvriendelijk content management systeem, waarmee klanten van VIA FUTURA zelf hun websites kunnen beheren. De gebruikers kunnen zelf pagina's en items (afbeeldingen, .) toevoegen, wijzigen en verwijderen, op voorwaarde dat ze van de beheerder de nodige rechten hebben gekregen. Die rechten kunnen worden toegekend in functie van de computerkennis van de gebruiker. De beheerder kan overigens ook gebruikers toevoegen, wijzigen en verwijderen.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie