Wax interactive. - Stanimirovic, Jovan, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2006)
Dit dossier behandelt niet één, maar meerdere multimedia projecten. Het is een uitgebreide verslaggeving van mijn stageverloop bij Wax Interactive. Je kan het zien als een bundeling van kleinere projecten. De inhoud, het doel en het verloop van ieder project, alsook de keuzes die ik heb gemaakt, werden duidelijk omschreven.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk multimedia- en communicatietechnologie