Ontwerp van infodesk, regelbaar voor rolstoelgebruikers : Primo Group. - Bontinck, Nicolas, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2007)
Dit ontwerp brengt een nieuw concept op de markt van de infodesks. Er zijn namelijk weinig infodesks die aanpasbaar zijn voor zowel de valide man als de rolstoelgebruiker. In dit ontwerp maakt men gebruik van gasdrukveren om zo de hoogte te kunnen instellen. Een andere meerwaarde van dit concept is de volume tijdens het transport die veel kleiner is dan de meeste infodesks. Hierdoor is het dus veel gemakkelijker om deze te verplaatsen.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen