Si(t)able : Unic Design. - Kimpe, Stijn, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2007)
Flexibiliteit is een belangrijke vereiste in hedendaagse interieurs. Daarom is de Si[t]able ontworpen. Op het eerste zicht lijkt het buismeubel op een eenvoudig zitobject, maar door rotatie van het meubel kan het gebruikt worden als een handig bijzettafeltje. Het zitgedeelte wordt gevormd door de rond het buisframe gespannen rekbare stof. Het tafelgedeelte is vervaardigd door een gebogen multiplexplaat die zich tussen het frame bevind. De vormgeving van de si[t]able zorgt er voor dat het meubeltje stapelbaar is.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen