Stahulp crocodil : therapeutisch hulpmiddel om kinderen met een fysieke of meervoudige handicap op een correcte manier te laten staan. - Bohnen, Els, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2008)
De croc°dil is de eerste stahulp op de Belgische markt die volledig vanuit de gebruiker is ontworpen. Dankzij een parallelsysteem zal de tafel onder iedere inclinatiehoek horizontaal en dus functioneel blijven. Dit volledig automatisch via een mechanische overbrenging. Ook het stuitstuk is heeft een belangrijke gedaanteverwisseling ondergaan zodat de assistent deze met een hand gemakkelijk kan gebruiken; De hele redesign is opgebouwd rond de gebruiker en zijn assistenten die via een uitgebreide bevraging al hun eisen en noden konden opstellen. Gebruiksgemak, esthetiek en functionaliteit zijn in dit redesign verbeterd en via een korte nastudie goed bevonden.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen