Litavo : de leestafel voor de zorgsector. - Ramaekers, Robert, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2008)
Litavo is een leestafel geschikt voor de zorgsector om de patiënt de mogelijkheid te bieden om te kunnen lezen en te eten in het verzorgingsbed of zetel. De leestafel is opgebouwd uit een vast gedeelte en een bedient kantelbaar gedeelte dat met 1 hand in 3 standen kan geplaatst worden om een boek te kunnen lezen in de gewenste kijkrichting. Het vast gedeelte dient om een glas of pen op te zetten en staat boven op een in hoogte verstelbare kolom die automatisch naar boven gaat en bedient moet worden om weer naar beneden te gaan. De wielen onder de steunvoet bieden de mogelijkheid om het de tafel gemakkelijk te verplaatsen. Elk onderdeel is zowel technisch als vormelijk op elkaar ingespeeld en vormt samen een mooi geheel dat in elk interieur van de zorgsector past.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen