Ontwerp van een koelunit voor de Autobox serie : modulair maken van de Autobox, de CU-6 en het onderstel. - Steelant, Bert, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2008)
De Autobox is een MIG lasapparaat ontworpen door de firma Cerdi. Bij de zwaardere machines kan de klant kiezen om een koelmodule toe te voegen bij het apparaat. Bert Steelant ontwierp in samenwerking met Cerdi een nieuwe modulaire koelmodule met bijhorend onderstel.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen