Aqua-lucid : onderwater led verlichting. - Valcke, Thomas, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. GKG (Kortrijk : GKG, 2008)
Aqua?Lucid maakt gebruik van LED?technologie. Hierdoor vermindert het verbruik drastisch tegenover de reeds bestaande halogeenspots. Er is gekozen voor een eenvoudige montage en vervangbaarheid. Na het vastzetten van de inbouwnis is slechts een eenvoudige draaibeweging nodig om de spot vast te zetten. Daarnaast maken zijn grootte en het kwalitatieve materiaal de onderwaterspot vernieuwend en uniek in zijn soort.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen