trap'Zium. - Bagein, Elisa, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors (Kortrijk : Departement Professionele Bachelors, 2010)
Als uiteindelijk onderwerp van mijn eindwerk, viel de keuze voor de meegroeistoel. Dit omdat beide partijen enthousiast waren over dit voorstel. Een meegroeistoel past perfect in het productengamma van Unic Design en hiermee wordt ook een nieuw en groot doelpubliek aangesproken. Ook voor mij is dit een uitdaging om dit product technisch uit te werken en oog te behouden op het design. Er zijn veel mogelijkheden qua vorm en qua materiaalgebruik.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen