Led eye : ontwerp een armatuur met led verlichting voor de clip-in. - Decaluwe, Jeffrie, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors (Kortrijk : Departement Professionele Bachelors, 2010)
De Ceilux plafond- en verlichtingssystemen zijn modulair en spelen in op de creativiteit van elke bouwheer of architect waar innoveren een belangrijke rol speelt. De Led-eye? is een modulaire verlichtingsmodule die fungeert als accent- of algemene verlichting. De richtbaarheid in verschillende posities, door middel van n handeling, zorgt voor een goede lichtverdeling van het te belichten oppervlak. Een eenvoudige plaatsing van een module? in de armatuur laat de klant toe zelf de hoeveelheid lichtmodules te kiezen en te plaatsen. Een speciaal hiervoor uitgelazerde tegel zorgt voor een strak aansluitend geheel.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen