Wave : air supply. - Lapage, Brecht, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors (Kortrijk : Departement Professionele Bachelors, 2010)
Als eindproject kreeg ik als opdracht om een toevoerrooster te ontwerpen. Vooraleer ik begon met het ontwerp zelf heb ik eerst de trendwaching onderzocht om te weten te komen wat er zoal in is. Voor het ontwerp van de toevoermond zijn er enkele eisen opgesteld waaraan het ontwerp moest voldoen, zoals overschilderbaarheid, regelsysteem inbouw en een esthetisch design. In het begin van het proces heb ik ontworpen en testen uitgevoerd om het volledige systeem van de toevoerrooster in te bouwen en om ervoor te zorgen dat alles gelijk komt met de afwerking van het plafond. Om zo een systeem te ontwikkelen heb ik heel wat schetsen gemaakt van binnenwerken. Om de lucht op een juiste manier langs het plafond te verdelen voerde ik enkele testen uit.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen