Relaxzetel Cura. - Stuyts, Yorick, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors (Kortrijk : Departement Professionele Bachelors, 2010)
De Cura is een nieuw model van relaxzetel, bedoeld voor ouderen die verkiezen thuis te blijven, in een rusthuis wonen of naar een dagverzorgingscentrum gaan. Tijdens het ontwerpproces stond vooral het visueel aspect en het comfort centraal. Hierdoor voldoet de zetel aan alle ergonomische eisen terwijl het esthetisch aspect niet verloren ging. Daarnaast is de relax voorzien van enkele handige extra's, zoals het losnemen van de zitting voor een vlotte reiniging, een subtiele fixatie voor het hoofd en hielen en een waterbestendig kunstleer als stof. Al deze technische voordelen maken van de Cura een ideaal zitcomfort.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen