Mass IIII : concrete sidetables. - Van Maele, Janwillem, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors (Kortrijk : Departement Professionele Bachelors, 2010)
De MASS |||| is een betonnen bijzettafel gegoten in matrijzen gebaseerd op de uitrekking van stof. De effen oppervlakte van de bijzettafel blijft onaangeroerd tijdens de massaproductie terwijl het textuurvlak de stabiliteit van de tafel provoceert. Hun individuele, onregelmatige vorm wordt bepaald tijdens het verwerkingsproces. Vanwege het productieproces gekozen door de ontwerper zijn verschillen in grootte, vorm en gewicht onvermijdelijk. Dit is een hoogstaand kwalitatief gebruiksvoorwerp ontwikkeld voor de hedendaagse productie in België.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen