Sammy : redesign Sammy-reeks. - Vermeersch, Michiel, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors (Kortrijk : Departement Professionele Bachelors, 2010)
De 'Sammy-serie' is een MIG lasstroombron die zich van de concurrentie onderscheidt omwille van zijn functioneel ontwerp en zijn slimme, eenvoudige opbouw. Het enige probleem echter, was dat deze opbouw een minder elegante feeling gaf aan de vormgeving van het ontwerp. In samenwerking met Cerdi heeft Michiel Vermeersch in die serie de 'Sammy 350' en 'Sammy 420' volledig in het nieuw gezet.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen