Onderzoek naar en ontwerp van een handleiding voor Tradewinds. - Vroman, Audrey, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors (Kortrijk : Departement Professionele Bachelors, 2010)
In samenwerking met het Atelier Tradewinds heb ik een onderzoek gedaan naar wat de klant verwacht van een handleiding. Aan de hand van de resultaten heb ik een handleiding ontworpen die rekening houdt met de wensen van de klant. Daarnaast heb ik ook een document opgemaakt waarin instructies staan om de handleiding opnieuw te maken. Op die manier kunnen producenten zonder problemen van dezelfde handleiding gebruik maken voor andere producten.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen