F.A.S.T. : Fast Adjustable System. - Lannoo, Tom, ....-; Hogeschool West-Vlaanderen. Departement Professionele Bachelors (Kortrijk : Departement Professionele Bachelors, 2010)
We zien dat de wereld aan het veranderen is en dat er meer en meer natuurrampen zijn, Haïti is nog maar één voorbeeld hiervan. SpanoGroup wil hierop inspelen en besloot ze dat ik voor mijn eindwerk een houtskelet systeem moest ontwikkelen dat snel inzetbaar is in rampgebieden, nationaal of internationaal. Het systeem bestaat uit verschillende onderdelen die tezamen een unit vormen met variabele lengte en voor verschillende doeleinden.
Dit eindwerk kan je digitaal aanvragen via mail: kortrijk.bib@howest.be
Eindwerk industrieel productontwerpen