De prinses op de erwt : een sprookje voor kleine prinsen en prinsessen. - Andersen, Hans Christian, 1805-1875; Aureline, ....- (Antwerpen : Books@home, 2009)
Er was eens een heel knappe prins. Hij woonde in een prachtig paleis in een mooi land. Hij had werkelijk alles, behalve een mooie prinses waar hij mee kon trouwen. Hoe hij ook zocht en zocht in zijn land? een echte prinses vond hij niet. Daarom besloot hij op reis te gaan om een echte prinses te vinden...
Leeftijd: 3+
Keywords: Prinsen en prinsessen. -- Verhalen A-Z