Mirakelland. - Beyers, Annick, ....-; Elliott, Lucy, ....- (Sint-Niklaas : Abimo, 2011)
De zusjes Hannah en Lise maken ruzie. Dat vindt Dotje niet fijn. Ook mama houdt niet van ruzie. Ze neemt de meisjes mee naar Mirakelland. Daar krijgen ze alles wat ze wensen. Of missen de meisjes soms iets...? Dit boek gaat over dromen. Zorg dat je droom uitkomt. Helemaal mooi kan het leven niet zijn. Dat geeft niet als je werkt aan je droom. Dit boek is om voor te lezen. Ben je zeven jaar of ouder? Lees dan dit boek maar zelf.
Leesniveau: AVI-5 (oud)/AVI-M4(nieuw).
Leeftijd: 5+
Keywords: Fantaseren; Moeder-kindrelatie.; Wensen