Mol en beer. (Brugge : Die Keure)
Mol en beer is een nieuwe methode voor aanvankelijk lezen die kinderen leert lezen met de directe systeemmethode. Mol en beer heeft ook aandacht voor de andere taaldomeinen zoals spelling, taalbeschouwing, spreken en luisteren en schrift. De methode is thematisch opgebouwd met een heldere, terugkerende structuur en veel aandacht voor herhaling en inoefening. Het rijke aanbod van muzische accenten (poppenspellen, liedjes, illustraties,.) motiveert de kinderen optimaal om te leren lezen en schrijven. De twee hoofdrolspelers uit de methode kun je in de klas tot leven laten komen dankzij de handpoppen.
Didactisch materiaal.
Keywords: Aanvankelijk lezen; Nederlands -- Basisonderwijs