Een andere kijk op hardnekkige jeugdwerkloosheid : aanbevelingen en succesfactoren bij de inschakeling van laaggeschoolde jongeren. - Van Hemel, Line, ....-; Darquenne, Raphaël, ....-; Pennewaert, Antoine, ....- (Brussel : Koning Boudewijnstichting, 2009)
Hoe de socio-professionele integratie van jonge werkzoekenden in België stimuleren? Laaggekwalificeerde jonge werkzoekenden lopen een hoger risico om in de langdurige werkloosheid terecht te komen. Onderzoeksrapport met concrete aanbevelingen.
Keywords: Jeugdwerkloosheid; Laaggeschoolde jeugd -- Arbeidsmarkt