Jaarverslag Frans Masereel Centrum ... : FMC ... (Brussel : Vlaamse Overheid, 2009)
Het jaarverslag van het Frans Masereel Centrum (FMC) gunt een blik op de werking van de organisatie, en meer concreet op de activiteiten en realisaties. Het overzicht dat u hier terugvindt reflecteert de nieuwe richting die dit centrum is ingeslagen en die het in de toekomst zal volgen om zich verder te profileren.
Tweetalige publicatie: Nederlands en Engels
Keywords: Jaarverslagen; Kunst -- België