Edulex. - Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Afdeling Informatie en Documentatie Onderwijs. Cel Edulex (Brussel : Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap. Departement Onderwijs)
Edulex is de databank met de geconsolideerde wetgeving betreffende het Vlaamse onderwijs en de omzendbrieven gebaseerd op die wetgeving.
Keywords: Onderwijsrecht