Masterplan Dyslexie. - Expertisecentrum Nederland; KPC Groep; WSNS+ (Nederland : Ministerie van Onderwijs.)
In opdracht van de minister van Onderwijs zijn KPC Groep, Expertisecentrum Nederlands en WSNS+ met een aantal deskundigen aan de slag gegaan met de volgende stap in het ontwikkelen van een brede en integrale aanpak van dyslexie in het funderend onderwijs. De plannen zijn gebundeld in een zogeheten Masterplan Dyslexie. De website is een verzameling van documenten, artikels en richtlijnen ivm dyslexie gericht naar het Primair onderwijs, Voortgezet onderwijs, Lerarenopleidingen en Ouders.
Keywords: Dyslexie