Alleenstaande ouder. (Brussel : RoSa)
Op www.alleenstaandeouder.be vinden zowel alleenstaande ouders als hulpverleners op een overzichtelijke manier oplossingen voor specifieke problemen. De informatie wordt in een begrijpelijke taal rond zeven hoofdthema's aangeboden. De thema's zijn: alleen zijn, financieel, gezondheid, gezin, werk, wonen en geweld.
Keywords: Eenoudergezinnen