Documentatiecentrum van Sensoa. (Antwerpen : Sensoa)
Sensoa is een Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid. Sensoa werkt rond vijf thema's met name preventie van seksueel overdraagbare aandoeningen en hiv, preventie van ongeplande zwangerschappen en preventie van seksueel grensoverschrijdend gedrag.
Keywords: Abortus; Aids -- Informatie; Anticonceptie; Documentatiecentra; Ongewenste zwangerschap; Seksualiteit; Seksueel overdraagbare aandoeningen