Go Strange :. (Brussel : JINT)
Go Strange maakt je gratis en voor niets wegwijs in de waaier aan mogelijkheden voor jongeren uit Vlaanderen en Brussel om een interculturele ervaring op te doen in het buitenland.
Keywords: Internationale jongerenuitwisselingen; Studeren in het buitenland; Vrijwilligerswerk -- Jeugd; Werken in het buitenland