zWISo-box. (Antwerpen : Zwijsen, 2010)
De zWISo-box bevat loperkaarten (tempodifferentiatie) en ladderkaarten (niveaudifferentiatie) die ingezet worden tijdens de wiskundelessen (basislessen, oefenlessen en remediëringslessen) of tijdens het hoeken- of contractwerk. Behalve de loper- en ladderkaarten bevat de box ook de correctiesleutel van alle opdrachtkaarten die kunnen ingezet worden voor zelfcorrectie. De zWISo-box bevat ook een methodegebonden registratiesysteem dat flexibel inzetbaar is.
Keywords: Wiskunde -- Basisonderwijs