Karel viert Kerstmis. - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In, 2012)
Ik ben Karel. Het is Kerstmis. Dat vier ik samen met mijn familie. Lekker eten, lichtjes en toffe cadeautjes, het wordt vast weer heel gezellig! Een feestelijk verhaal over Kerstmis.
Leeftijd: 2+
Keywords: Kerstmis