Martha met het wilde haar. - Brandes, Wibke, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2004)
Een prentenboek over een wens die in vervulling gaat, vanaf 3 jaar. Op een avond voor het slapengaan zucht Martha: 'Ik wou dat ik het langste haar van de hele wereld had.' De volgende dag is het haar van Martha ongelooflijk lang en wilder dan de manen van Leo Leeuw, haar knuffel. Martha is in de wolken. Haar mama is niet zo blij, want kammen en wassen is een hele klus. Wanneer Martha op school aankomt, wordt ze omringd door jaloerse vriendinnetjes. Maar Martha's wilde haar stuurt het groepswerk in de war, zorgt voor chaos in de trein en lokt vogels die een nest zoeken. Na een dag heeft Martha er meer dan genoeg van...
Leeftijd: 3+
Keywords: Haar. -- Slapen