Succesvol presentaties geven : zelfverzekerd en overtuigend spreken voor publiek kun je leren! - Tracy, Brian, ....- (Aartselaar : Deltas, 2010)
Succesvolle mensen weten dat je met een goede spreekvaardigheid respect oogst en je je marktwaarde binnen de bedrijfswereld aanzienlijk kunt verhogen. Helaas denken de meesten onder ons dat de gave om een boeiende en overtuigende presentatie te geven aangeboren is. Met andere woorden: je hebt het of je hebt het niet. Maar niets is minder waar. Met dit boek bewijst Brian Tracy, zelf één van de meest gerenommeerde sprekers in de internationale zakenwereld, dat je presentaties geven wel degelijk kunt leren. In 'Succesvol presentaties geven' toont hij de knepen van het vak en reikt hij de meest effectieve strategieën aan om zelfverzekerd voor ieder publiek te verschijnen en presentaties te geven die een blijvende indruk nalaten. Zo leer je in dit boek onder andere hoe je: - de volle aandacht van je publiek krijgt vanaf de eerste minuut - je lichaamstaal en stemtechnieken gebruikt om je publiek geboeid te houden - een vlotte overgang maakt tussen twee delen van je uiteenzetting - omgaat met scepsis en lastige vragen of opmerkingen uit het publiek - je elke presentatie beëindigt met een knaller.
Keywords: Presentaties