Transformeren om te overleven : Marketing in het nieuwe tijdperk. - Toch, Herman, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2012)
De kloof tussen marketing en consumenten groeit. Men beschouwt marketeers als manipulatief, indringend, misleidend en alleen uit op eigen gewin. Daarom ontwierp Toch een nieuwe marketingstrategie, die hij beschrijft in tien paradigma's. Wat moeten merken doen om succes en een winnende positie te bemachtigen?
Keywords: Innovatie