Miss marketing : business in de Evanomie. - Nummerdor, Mabel, ....-; de Vette, Mijke, ....- (Amsterdam : Adformatie Groep, 2012)
Miss Marketing is een kans om eindelijk antwoord te krijgen op de vraag die Freud en zijn makkers tot waanzin dreef: Was will das Weib? En degene die deze kennis het best kan toepassen, kan straks een tropisch eiland kopen, of twee. Dus houd je vast, zelfs al ben je geen marketeer, of reclamemens, deze management glossy in boekvorm opent de weg van 'mismarketing naar Miss Marketing'.
Keywords: Marketing -- Vrouwen