Vuur werkt : met talent toekomst maken. - Bouwen, Griet, ....-; Meeus, Myrielle, ....- ([Leuven] : Lannoo Campus, 2011)
Wanneer wil iemand ergens écht goed in worden? Wat prikkelt ons om onze talenten in te zetten in ons werk en daarbuiten? Hoe komen we erachter wat ons in beweging brengt, bezielt en gelukkig maakt? Als mensen vanuit hun innerlijke vuur keuzes maken en handelen, gebeuren er wonderen. Bezieling en talent wakkeren het innerlijke vuur aan, dat mensen de energie geeft om aan hun toekomst te werken. 'Vuur werkt' is een coachingstijl die de principes van 'Appreciative Inquiry' volgt. Waarderen is het nieuwe coachen. Ontdek uw aangeboren talenten en passies en bouw u toekomst op de krachten die u al hebt. Breng ze in beweging met het stappenplan, de hulpvragen, praktische tips en schema's die u vindt in dit boek. Met deze succesvolle methode zult u uw eigen 'vuur' ontdekken. Sta doelgerichter in het leven en benut ten volle uw kennis en talenten op professioneel vlak, maar ook in het privéleven. Ook jongeren die voor een studiekeuze staan zullen met dit boek geholpen worden om een juiste beslissing te maken. 'Vuur werkt' is het eerste Nederlandstalige boek over 'Appreciative Coaching'. Het boek is een doeboek en inspiratiebron voor coaches, loopbaanadviseurs, leerkrachten, hulpverleners, jongerenwerkers en ouders. Honderden professionals in Vlaanderen en Nederland gebruiken Vuurwerkt al en de Vuurwerktgemeenschap groeit nog elke dag.
Keywords: Talenten