Ik kies voor mijn talent : toolbox. - Dewulf, Luk, ....-; Beschuyt, Peter, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2012)
Wat zijn jouw talenten en hoe kun je ze herkennen thuis en op het werk? Hoe haal je meer uit je talenten? Waar komen je talenten helemaal tot hun recht? Wanneer kom je met je talent in de problemen? Wat doe je met de dingen waar je echt niet goed in bent? Deze toolbox met 40 duidelijk omschreven talenten en hefboomvaardigheden helpen je om aan de slag te gaan met je talenten. Met inspirerende werkvormen en tools om individueel, in team, in coaching te gebruiken.De toolbox met 40 duidelijk omschreven talenten en hefboomvaardigheden helpt je om aan de slag te gaan met je talenten. Met inspirerende werkvormen en tools om individueel, in team, in coaching te gebruiken.
Keywords: Talentmanagement; Gezelschapsspellen; Begaafdheid; Arbeids- en organisatiepsychologie